Domowe bezy

Domowe bezy

Domowe bezy

Domowe bezy

Składniki:
4 białka
15 dkg cukru
1 łyżka mąki ziemniaczanej
1 łyżka octu

Wykonanie:
1. Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę.
2. Dodajemy mąkę ziemniaczaną oraz ocet, całość mieszamy.
3. Pianę dajemy do worka cukierniczego.
4. Wyciskamy beziki i suszymy w piekarniku w temperaturze 120 st przez około 30 minut.

12 Komentarze

  1. Dawniej zawsze miałam problem z figurą i zdrowiem po tak tuczących słodkościach. Nie mogłam znaleźć odpowiedniej diety. Próbowałam różnych sposobów. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) Chcesz się dowiedzieć więcej? zajrzyj
    idealnafigura.com/gberes

Dodaj komentarz

Wymagane pola są oznaczone *.